Pinterest'de Mesajlajma Özelliği Güncelenmesi


Sosyal medya'nın hayatımızdaki önemi artıkça sosyal medya şirketleride kullanıcılarına farklı özellikler sunmaya devam ediyor. Kullanıcılarına yeni özellik sunan sosyal ağ bu kez ülkemizde fazla popülaritesi olmayan Pinterest oldu şirket hem popülaritesi artırmak hemde rakipleri yarışmak adına çok önemli adım atarak kullanıcılarına doğrudan mesajlaşma özelliği sundu.



Pinterest
 kullanıcılarına sunduğu doğrudan mesajlaşma özelliğini resmi blogunda duyururken yeni özellik sayesinde kullanıcılar isterse bir takipçisine özel olarak sohbet edebilecek isterse birden fazla takipçisiyle grup sohbeti oluşturarak sohbet etme imkanına sahip olabilecek.




Kullanıcılarına doğrudan mesajlaşma özelliği sunan Pinterest yakın bir zamanda “send a pin”özelliğinide sunmuş ve kullanıcılar birbirlerine özel mesajlar aracılığıyla pin’ler gönderebilirken karşısındaki kullanıcı bunlara ister pin’le ister metinle cevap vermesi sağlamıştı şirket  doğrudan mesajlaşma özelliğiyle de “send a pin” özelliğini pekiştirerek kullanıcıların mesaj içindeki pin’ler ile direkt olarak mesajlaşmasını sağlayacak Pin özelliği kullanıcılar birden fazla takipçisiyle pin'ler yardımıyla toplu organizasyonlar yapabilecek örnek vermek gerekirse bir maç izlemeye gidecek olan bir kullanıcı hangi maça gideceğini maç için yanında neleri götüreceğini mesajlaşlardaki pin'lerle planlayabilecek.

Pinterest'in kullanıcılarına duyurduğu yeni özelliği nasıl kullanacakları ile ilgili bir video hazırlayarak kullanıcılarına sundu.  
Bu Yazımı Paylaş Facebook +Google Twitter Digg Reddit

Bu yazı hakkında yorum yap

Sadece yazı ile ilgili yorumlar atınız.
Soru&Sorunlarınız için yorum kısmını değil İletişim kısmını kullanınız.

Back to top