Batman vs Superman Filminde, Lex Luthor’un Rolü Ne Olucak?

Yeni filmin çıkış tarihi yaklaşırken, filmden sızıntılarda çıkmaya devam ediyor. Superman’in baş düşmanlarından olan Lex Luthor’un yeni filmdeki rolünün ne olacağını biliyormusunuz?
Geek Tyrant adlı sitenin anonim gözlemcisi, Detroit’te yer alan film setinde 10 gündür figüran olarak çalışıyor. Anonim gözlemcinin izlenimlerine göre, Dawn of Justice filminin son sahnesi çekildi bile.
Batman vs Superman Filminde, Lex Luthor'un Rolü Ne Olucak?
Sitede yapılan açıklamada, “Filmin bir sahnesinde Batman, Lexcorp şirketine sızarak Lex’in özel durumlar için sakladığı kriptoniti çalıyor. Görünüşe göre Lexcrop, General Zod’un bedenini bir şekilde ele geçirmiş.” ifadeleri yer alıyor.
Badass Digest , kendi kaynakları ile bu açıklamayı doğrulamış durumda. Kriptonlular’ın icadı olmakla birlikte ve gezegenin evrende genişlemesi için üretilen ‘World Engine’in yıkıntılarında bulduğu kriptonit parçalarını saklayan Lex, Zod’un da bedenini kullanarak Superman’den sonsuza dek kurtulmayı planlamakta.
Warner Bros ve DC, geçtiğimiz haftanın içerisinde Batman vs Superman: Dawn of Justice’in 6 Mayıs 2016’da çıkacağını duyurmuşlardı. Marvel’in Captain America 3 filmi ise 25 Mart 2016’da gösterimde olacak.

Bu Yazımı Paylaş Facebook +Google Twitter Digg Reddit

Bu yazı hakkında yorum yap

Sadece yazı ile ilgili yorumlar atınız.
Soru&Sorunlarınız için yorum kısmını değil İletişim kısmını kullanınız.

Back to top